Feluletvedelmi anyagok

A kopasallo termekek koze tobb termekcsoportot sorolhatunk mint peldalul : Remaline, Remastar, Remalox, Remathan, Remaflon, Energianyelo gerendak es lapok. Ezek mind kivalo minosegu Rema Tip Top termekek, melyek az alkalmazastol fuggoen vallaszthatok.

Remaline

A REMA TIP TOP kulombozo tulajdonsagu gumi lemezeket gyart, e termek csoportnak a neve REMALINE. Az osszes termek CN reteggel van ellatva, ami kivaloan reagal a Rema Tip Top ragasztokkal, elosegitve a femhez, cementhez valo ragasztast. A REMALINE anyagok 33 Shore A-tol  90 Shore A-ig terjednek, kulombozo vastagsagban, mindegyik termek

tovább olvasni …

Remastar

Egy viszonyalg uj termek, melynek kivulallo kopasallosaga van, foleg a karcolasos, vagasos kopassal szemben. Kopasalo indexe csak 30mm³. Kivalo termek a csuszdak, surrantok, bunkered boritasara. A REMASTAR olajallo, es hajlekony marad alacsony homersekleteken is. A REMASTAR is, mint a Remaline termekek CN reteggel vn ellatva, konyek felvitelezes erdekebol.

tovább olvasni …

Remalox

A REMALOX egy osszetett anyag, mely acel lemezbol, gumibol es keramia cilinderekbol tevodik ossze. E termek nehezipari alkalmazasoknak felel meg, ahol feluleteket a csuszas es a becsapodas rongalja. A gumi elnyeli a becsapodast, a keramia pedig ved az anyag csuszasa alltal okozott kopastol. A fem hatlap alapul szolgal, ugyanakkor megkonnyiti

tovább olvasni …

Remathan

A Remathan egy osszetett anyag, gumibol es poliurethanbol all. Jo kopasallosaga mellett kivalo lerakodas elleni hatasa is van. Csuszos felulete miatt, elosegiti az anyag mozgasat a csuszdakban, surrantokba, megelozve az anyaglerakodast, tapadast. A CN retag segitsegevel konnyen felviheto fem feluletekre. Alkalmazhato kavics es homok kitermelesekben, cementgyarakban, etc.

tovább olvasni …

Remaflon

A Remaflon egy osszetett anyag, gumibol es teflonbol all. Alkalmazhato nagyon finom anyagok szallitasanal, olyan helyeken ahol problemak merulnek fel az anyaglerakodassal. A Remaflon nagyon jo tapadas elleni tulajodnsaggal rendelkezik, csuszos felulete megakadalyozza meg a nagyon apro, por szeru anyagok lerakodasat is. Alkalmazasaval jo eredmenyeket ertek el az uveg, cukor

tovább olvasni …

Energiaelnyelo gerendak

Az energiaelnyelo gerendakat atadasi pontoknal hasznaljak. Fem alapjuk segitsegevel konnyen fel lehet oket csavarozni.  Az elhelyezesnek ugy kell tortennie, hogy a becsapodo anyag 90°-os szoget alkosson a gerendakkal. Ebben a szogben a gumi a leg hatasosabb az energia elnyeleseben. Az alkalmazastol fuggoen, hatarozzak meg a gumi gerendak vastagsagat.

tovább olvasni …

Energiaelnyelo lapok

Az energiaelnyelo lapokat atadasi pontoknal hasznaljak. Fem alapjuk segitsegevel konnyen fel lehet oket csavarozni.  Az elhelyezesnek ugy kell tortennie, hogy a becsapodo anyag 90°-os szoget alkosson a lapokkal. Ebben a szogben a gumi a leg hatasosabb az energia elnyeleseben. Az alkalmazastol fuggoen, hatarozzak meg a gumi lapok vastagsagat es formajat.

tovább olvasni …
Search