Vulcanizari benzi transportoare

Vulcanizarea benzilor transportoare se poate face in trei moduri.

  • Prima modalitate este vulcanizarea clasica, numita “vulcanizare la cald” care se realizeaza la temperaturi intre 145-155 °C.
  • A doua modalitate este vulcanizarea la temperatura joasa. Acest tip de vulcanizare se realizeaza cu materiale special dezvoltate, numite WK de Rema Tip Top, care se vulcanizeaza la temperaturi de 110 °C. Avantajul acestei metode este ca timpul de realizare a vulcanizarii se reduce semnificativ, atat la incalzirea cat si la racirea preselor timpul de asteptare este mai scurt.
  • A trea modalitate, cea mai noua si mai accesibila, este “vulcanizarea la rece”. Materialele moderne, dezvoltate de Rema Tip Top, permit realizarea vulcanizarilor la temperatura ambientala, nefiind nevoie de prese de vulcanizare, a caror cost este foarte ridicat. Cu o vulcanizare “la rece” bine executata se obtin aceleasi rezultate ca si la o vulcanizare “la cald”

La efecturea vulcanizarilor, echipele noastre folosesc exclusiv materiale si know-how-ul de la Rema Tip Top. Oamenii de service sunt specializati la fundatia lui Rema Tip Top, Stahlgruber Stiftung, special creata pentru instruirea personalului.

Echipele noastre sunt pregatite sa intervina oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil.

Search